icon

Maatwerk

Helemaal zoals jij het wilt

Op zoek naar een oplossing die helemaal aansluit op jouw wensen en ook nog eens uniek is? Dan levert Bobix volledig op maat! We smeden een concreet passend plan en steken de handen uit de mouwen om dit tot in de puntjes (samen) te realiseren.

Verder lezen

Een unieke aanpak

Bobix denkt graag mee aan een doordacht concept die jouw bedrijf (online) verder helpt. Dit is een belangrijke eerste stap. Vervolgens zal dit concept worden vertaald naar een concreet en doeltreffend design en kwalitatief maatwerk code, geheel aansluitend op jouw wensen. Tot slot kan ook het creëren en plaatsen van content volledig uit handen worden genomen. Deze content is altijd geheel zelf te beheren via het populaire Wordpress. Zo ben je écht helemaal klaar om online uit te blinken!

icon

Maatwerk oplossingen

Met een maatwerk oplossing wordt alles volledig naar jouw wensen gerealiseerd. Zo weet je zeker dat je op je eigen wijze online uitblinkt.

 • icon

  Uniek concept & user experience

  Een doordacht concept, een uniek design en kwalitatief maatwerk code. Deze magische combinatie zorgt ervoor dat je bezoekers een geweldige ervaring voorgeschoteld krijgen, waarmee jij je doelstellingen kunt behalen. Alle oplossingen worden ook volledig geoptimaliseerd als het gaat om performance en snelheid.

 • icon

  Modulair en uitbreidbaar

  De maatwerk oplossingen worden altijd modulair opgezet. Dit houdt in dat je ook na de oplevering van het project, gemakkelijk met of zonder Bobix, door kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld wanneer je meer functies nodig hebt.

 • icon

  Goed vindbaar

  Met een goede integratie van SEO (zoekmachineoptimalisatie) word je goed gevonden op Google. Bij elke oplossing is een basis SEO inbegrepen, welke met de tijd kan worden uitgebouwd.

 • icon

  Gemakkelijk beheren met Wordpress

  Vrijwel al onze oplossingen worden gerealiseerd in combinatie met het populaire Wordpress CMS. Hiermee kun je alle content (informatie) op je website gemakkelijk en geheel zelf beheren.

Hoe het werkt

Ieder project is uniek en vereist een andere (doordachte) aanpak. Hieronder volgen drie algemene stappen die plaatsvinden binnen unieke maatwerk projecten.

1 Concept & design

Uitdenken van een uniek concept, gevolgd door een ijzersterk aansluitend design.

2 Development

De technische realisatie van het concept en design, uitend in kwalitatieve maatwerk code.

3 Test & live

Een uitgebreide test van de oplossing, inclusief een stukje optimalisatie en feestelijke livegang.

Wil jij ook

Hoe kunnen we je helpen?

Vertel het via het onderstaande formulier. Ben je meer een beller? Bel dan gerust naar 085 – 06 08 063.