icon

Over Bobix

Samen uitblinken

Bobix is jouw online partner in het realiseren, optimaliseren en onderhouden van websites en webshops. Met een uitgebreid aanbod aan diensten, is er voor ieder wat wils. Lees hieronder verder waarom!

Veder lezen

Over Bobix

Laat ik het persoonlijk vertellen: mijn naam is Bob van de Walle, jouw online partner van A t/m Z. In het jaar 2017 heb ik Bobix opgericht met het doel om ieder bedrijf online uit te laten blinken met kwalitatieve (maatwerk) oplossingen. Mijn specialiteit ligt voornamelijk in de totaalrealisatie van websites & webshops. Verder ben ik ben jouw vaste vertrouwde partner binnen projecten: van creatief sparren tot en met strategie en begeleiding, je hebt altijd één aanspreekpunt.

Misschien is het je opgevallen dat er binnen de website ook in wij-vorm wordt gesproken. Hoewel ik veel zelf kan doen, werk ik ook graag samen met specialisten binnen mijn netwerk om optimaal resultaat te behalen voor jouw project. Dit alles binnen een gestroomlijnd en transparant proces. De meeste specialisten die worden ingeschakeld zijn Bobix Certified, wat inhoud dat zij voldoen aan kritische (kwaliteits) eisen.

Waarom Bobix?

Om te beginnen: het moet goed voor je voelen. Dat vormt een cruciale basis voor een duurzame en succesvolle samenwerking. Daarnaast heeft Bobix veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om het ontwikkelen van verschillende maatwerk oplossingen, voor zowel kleine als grote partijen. Simpele vraagstukken of complexe vraagstukken, Bobix denkt graag in iedere vorm met je mee.

De aanpak binnen projecten is altijd persoonlijk en sluit aan op jouw wensen. Gedurende het project heb je altijd één aanspreekpunt, zodat je snel kan schakelen en precies weet waar je aan toe bent. Hierbij wordt altijd open, eerlijk en transparant gecommuniceerd. 

Binnen de algehele dienstverlening is flexibiliteit een belangrijke factor: snel schakelen, bijschalen of iets tussentijds veranderen, het is allemaal geen probleem. Wanneer er extra kracht nodig is of juist specialistische kennis, dan kan er altijd iemand uit het (Bobix Certified) netwerk worden ingeschakeld. Zo wordt jouw project áltijd een blinkend succes. Door deze werkwijze kan Bobix aan de slag gaan tegen een helder en aantrekkelijk tarief.

Hoe wil jij uitblinken?

Voelt het goed aan? Heb je zin om aan de slag te gaan? Mooi! Check dan hieronder de beschikbare diensten of neem gerust contact op.

Maatwerk

Je website of webshop volledig op maat.

Meer informatie

Effe Snel Online

Binnen maximaal 3 dagen je site online!

Meer informatie

Extra diensten

Alles wat je nodig hebt om (extra) uit te blinken.

Meer informatie

Wil jij ook

Hoe kunnen we je helpen?

Vertel het via het onderstaande formulier. Ben je meer een beller? Bel dan gerust naar 085 – 06 08 063.